28. 4. 2016

Zuzana Bilavská - Otrokyňa lásky

Každý z nás potrebuje niekoho, kto by ovládal našu temnú stránku

Kategória: Hormóny

Účinné látky: Účinná pri nudných snoch. Opravuje pokazené vzťahy.

Dávkovanie: Najlepšie na jeden hlt, osamote pod dekou.:)

Vedľajšie účinky: Dobre sa znáša. Ojedinele-suchosť slizníc v ústach.

Čo by ste mali vedieť predtým, ako si knihu TU kúpite:  Veľmi často si zamieňame vášeň za lásku. Láska nemá pravidlá, rúca predsudky a odhaľuje zábrany. V momente, keď sa vášeň zmení na lásku, sme pripravení na bolesť, ktorá prichádza cez rozkoš.

Po ťažkom klamlivom a bolestivom rozchode so svojím prvým učiteľom lásky sa Júlia rozhodla naplánovať si novú budúcnosť sama. Aby si užila svoje posledné prázdniny pred nástupom do otcovej firmy, príjme krehká blondínka ponuku svojej spolubývajúcej. Tu v úlohe luxusnej spoločníčky stretáva vplyvného a bohatého Alexandra, ktorý svoje už dlho nefunkčné manželstvo pochoval. Keďže obaja majú svoje tajomstvo pevne zapísané v očiach, dohodnú sa na zmluve, ktorá má pre oboch jasné pravidlá. Horúce leto a hra s neobmedzenými možnosťami sa práve začínajú. Odhalené manželstvo, prepojená minulosť, odkrytá identita a nebezpečenstvo, ktoré sa zmení boj o život. V Alexom svete sa láska nevyznáva. Dokáže toto nepísané pravidlo prelomiť tajomná plavovláska?

Tvár si zaborila do mäkkého vankúša. Nespoznávala samu seba, aj keď vedela, že sa v nej skrýva malá, zvrhlá diablica. Musela si klásť otázku: kam až bude ochotná zájsť, aby si získala priazeň muža, ktorý by ju dokázal úplne ovládnuť a dostať na kolená?

Zuzana Bilavská debutovala románom Nenávidím, milujem. Na svojich verných čitateľov nezabudla a svetlo sveta uzrela je novinka Otrokyňa lásky. Názov a obálky knihy naznačujú, že opäť pôjde o horúce čítanie. Otrokyňa lásky je žánrovo podobná zahraničnej literatúre, ktorá tu už bola. Mnoho čitateľov si možno bude klásť otázku, či sa dá ešte v tejto oblasti  napísať niečo nové, niečo inovatívne alebo prekvapujúce. A predsa sa dá. Aj keď je paralela zarážajúca, Otrokyňa lásky je trochu iná a možno i vás chytí  za srdce.

Kniha ukrýva príbeh o dvoch nešťastných a osamelých ľuďoch, ktorí svoju rozkoš prichádzajúcu vďaka bolesti skrývali. Hľadali to, čo ich napĺňa a robí ich šťastnými aj napriek ich odlišnosti. Poprepletané osudy protagonistov sa na chvíľu stretnú v jednom okamihu, kde ani jedna postava netuší, ako blízko v skutočnosti k sebe majú.

„Prestaň!“ zahriakol ju. Už to viac nemohol počúvať. Jej túžba zostať s ním bola ten najmenší problém. Privrel oči a do mysle mu udrela minulosť, na ktorú nikdy nezabudol. Minulosť, ktorá ho dohnala v podobe krásneho dievčaťa, v ktoré vyrástlo malé ružové bábätko.


Zuzana Bilavská ostala verná svojmu štýlu písania. Erotické šteklenie vás bude sprevádzať počas celého čítania. Začiatok je napínavý, v momente vás kniha pohltí. Návrat do minulosti hrdinov je ako časovaná bomba. Po prečítaní niekoľkých strán autorka hneď prezradila identitu Júlie. Dôsledkom toho som bola síce sklamaná, ale knihu som z ruky nepustila. O dramatické vsuvky však v knihe núdza nie je. Napätie sa vystupňuje v okamihu, keď bohatého majiteľa hotelov hľadá záhadný cudzinec s ruským prízvukom. V erotike prevládajú jemné praktiky BDSM, ktoré sú opísané veľmi taktne. Čo ma potešilo, bol fakt, že autorka nezachádzala do úplných detailov. Nebojte sa preto vziať knihu do rúk. Celý príbeh je znázornený veľmi pocitovo, ukrýva v sebe aj zaujímavú zápletku, nebezpečenstvo a nečakané zvraty. Preto je Otrokyňa lásky iná a má v sebe akési podmanivé čaro, ktoré vás núti stránky hltať jednu za druhou.

Okorenením románu sú aj šteklivé dialógy, ktoré vyznievajú reálne. Príbeh subinky a jej pána naberá na dynamickosti vo chvíli, keď sa prevalí Alexov rozvod a postupne sa odkrývajú jednotlivé dieliky minulosti. Smutná minulosť, zabudnuté tajomstvo, hriech, ktorý odrazu stojí v prítomnosti, bolesť, obvinenie zo znásilnenia a meniaca sa vášeň na lásku. Zuzana Bilavská perfektne namixovala knižný koktail, po ktorom túžite siahnuť, keď chcete uhasiť akýsi smäd vo vašom vnútri.

Otrokyňu lásky odporúčam ženám, a možno i mužom, ktorí milujú nebezpečenstvo pretkané s vášňou. Pre všetkých, ktorí aj napriek svojej inakosti našli svoju chýbajúcu polovičku srdca. Pripravte sa na dramaticko-erotickú jazdu za láskou a slobodou.

Za po skytnutie recenzného výtlačku ďakujem vydavateľstvu Bestseler

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára