30. 12. 2016

Slzy anjela a jeho krásne myšlienky

Cesta do krajiny zvanej Priateľstvo trvá niekedy krátko. Ani sa nenazdáte ako a ste tam. Inokedy na tej ceste musíte prekonať mnoho prekážok, vyškriabať sa z hlbín priepasti počiatočnej nedôvery, vyšplhať sa na hory vzájomného porozumenia a úcty jeden k druhému. Musíte sa presvedčiť, že žiadna rieka plná špiny, závisti a kalu zlomyseľnosti vám nezabráni preplávať na jej druhý breh, kde je človek, na ktorom vám záleží. Niekedy musíte o tú krajinu tvrdo bojovať a inokedy vám pomôže náhoda. Na  Priateľstve, rovnako ako na ďalšej úžasnej krajine, ktorá sa volá Láska, je najkrajšie to, že neexistuje na žiadnej mape. Nikto nepozná ich súradnice. Nepomôže vám kompas ani GPS. To, že ste v tejto zázračnej krajine, zistíte veľmi ľahko. Budete to cítiť. Vaším navigačným prístrojom bude vaše srdce.  (Darina Hamarová-Slzy anjela)

Cesta za pravdou niky nebýva ľahká. Skôr komplikovaná, plná bolesti. Človek musí prekonať nemálo zložitých ťažkých prekážok, kým k nej dospeje. Rovnako ako k ruži obklopenej tŕňmi. Hoci ste do krvi dopichaní, s doškriabanými rukami, ale výsledok stojí za to. Chce to len trpezlivosť, pevnú vôľu a odvahu prekonávať neprekonateľné. A je úplne jedno, z ktorej strany sa k svojmu cieľu dostanete a ako dlho to bude trvať. (Darina Hamarová- Slzy anjela)

Každý z nás má v sebe ukryté okamihy svojho života spojené s udalosťami či ľuďmi, na ktoré sa nedá zabudnúť. (Darina Hamarová-Slzy anjela)

Často sa nám zdajú veci jasné, a pravda je pritom úplne inde.(Darina Hamarová-Slzy anjela)

Ľudia sa často ocitnú na rázcetsí a musia sa rozhodnúť, ktorou cestou sa vyberú.(Darina Hamarová -Slzy anjela)





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára